Straatact

In de middeleeuwen was dit één van de meest bekende vormen van de goochelkunst. Voorbijgangers konden niet weerstaan aan de trucs zoals balletje-balletje aan een klein tafeltje in de stad. Ze stonden versteld van de onmogelijke vingervlugheid. Verleden tijd? Zeker niet! Met moderne versies op deze klassiekers en met alledaagse voorwerpen is deze straatact perfect voor buurtfeesten, tuinfeesten of zelfs grote evenementen. Gokje wagen?

Walk-around

‘Eerst zien dan geloven’. In deze setting loop ik rond tussen de gasten van een evenement om te kijken of dit gezegde klopt. Laat je meezuigen door mijn verwondering voor illusies en afleiding. De gasten ervaren magische momenten van op 20 centimeter afstand. Elke situatie verschilt, dus je weet nooit wat er komt. Omdat deze illusies mensen dichter bij elkaar brengen is dit de keuze bij uitstek voor bedrijfsfeesten, netwerkevenementen, beurzen en festivals.

Parlour

Parlour, niets anders dan salon, is een opstelling waarbij ik aan een eigen tafel zit. In deze huiselijke sfeer laat ik zien waarom ik zo verwonderd ben door afleiding en manipulatie. Ik neem je mee op een tour door ons brein en laat zien hoe alles om ons heen één grote illusie is.